Wie zijn we?
Ribs and More was born…
Beste vrienden/klanten,
Ribs and More heeft zijn daglicht gezien op 1 juli 2017, voordat wij deze zaak opgestart hadden, zijn wij samen heel de wereld rond geweest om te zoeken naar de beste bereidingswijze voor onze ribs !
In december 2018 na lang nadenken en veel slapeloze nachten, hebben wij na 31 jaar frituur… eindelijk de knoop doorgehakt en het frituur geruild voor een volledige vergroting en visuele verbetering van ons restaurant.
De ribs worden volgens een geheim recept bereid en met kruiden van over heel de wereld gemarineerd. Het resultaat, boterzachte ribben, crispy gegrild op de PIRA BBQ, met 12 soorten sauzen, krieltjes in lookboter, friet of kroket en the real american coleslaw ALL YOU CAN EAT !
Wij als Ribs and More bieden een all-in concept aan waarbij u bij ons niet alleen welkom bent voor ribs, maar ook voor een goede cocktail, wijn en whisky degustatie met of zonder cigaar also gewoon genieten in de tuin onder de palmboom met een geweldig dessertje of een frisse pint bier !
De zaak kan volledig afgehuurd worden voor trouw en of bedrijfsfeesten, met DJ en volledige service.
See you soon,
Dorota & John